INSCRIERE CURSURI

1. Exprimă-ți intenția de a participa la un program de formare acreditat din Oferta de formare a FSLI prin completarea Formularului de înscriere. Poți opta pentru cel mult 3 programe de formare acreditate. Grupele de cursanți se vor constitui in ordinea opțiunilor exprimate.
Perioada de înscriere: 16.01.2023 – 03.02.2023
2. După constituirea grupelor de maxim 25 de cursanți, îți creăm un cont prin care vei avea acces la platforma e-learning Google Workspace for Education Fundamentals pe care se va desfășura programul de formare. Vei primi contul și parola automat pe e-mail.
3. Toate programele de formare se vor desfășura în perioada februarie-mai 2023, în sistem online sincron și asincron, după un Calendar care va fi trimis pe e-mail după constituirea grupelor.
4. După activarea contului tău vei încărca documentele de înscriere și ești gata pentru parcurgerea programelor de formare acreditate, bazat pe exerciții practice, interactivitate și sprijin.
5. Achitarea taxei de participare la programul de formare (20 lei/1 CPT) se va realiza în perioada derulării programului de formare prin plată online.

Back to top of page